Gözde Ufuklar Koleji 12.Sınıf Kademesi Velilerimize YGS-LYS Bilgilendirme ve Koç Eğitim Semineri

Ygs-Lys Öğrenci Bilgilendirme Semineri
12.Sınıf Öğrencilerimize YGS-LYS Bilgilendirme ve Koç Eğitim Modeli Semineri
30 Ocak 2017
Teknoloji Bağımlılığı Semineri
İnternet ve Teknoloji Bağımlılığı Semineri
30 Ocak 2017

PDR Uzmanımız KÜBRA İNCE 12.sınıf velilerimize, bu yılki üniversite hazırlık sürecinde, süreç ve sistem hakkında daha düzenli ve sürekli bilgi vermek amacı ile haftalık ders programına  Koç Eğitim Modeli ile birebir her hafta öğrenci görüşmeleri yapılacağı anlatıldı. Bu yıl sınav sürecinde velilere düşen görevler paylaşıldı.

Öğrencileri haftalık takip etmek, ders programı verip sınıf içinde kontrol etmek, YGS /LYS süreci ve uygulamalarını düzenli ve sürekli her öğrenciye ulaşarak, bilgilendirerek haftalık yol haritası çizileceği vurgulandı. Bu programda velilerin de hazırlanan programı takip edip imzalayarak uygulamada yardım edilmesi istendi.

Ayrıntılar İçin “YGS-LYS Sınavı Veli ve Öğrenci Bilgilendirme Seminer” Sunusunu İnveleyebilirsiniz.