19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

lys-calisirken-uygulanacak-oneriler
Son Ay LYS’ye Nasıl Çalışmalısınız?
10 Mayıs 2017
Tercih Döneminde Meslek Seçimi Nasıl Yapılmalı?
17 Temmuz 2017
atasehir-gozde-ufuklar-ondokuzmayis-toreni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandık

Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan 19 Mayıs Programı okul müdürümüz Öznur Yıldız’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Müzik öğretmenimizin öğrencilerle hazırlamış olduğu koro Gençlik Marşlarını söyleyerek 19 Mayıs ruhunu yaşattı.

Yapılan törenin ardından öğrencilerimiz bahçede hazırlanan açık büfede enerji topladılar. Ardından bahçede halat çekme yarışı, yumurta yarışı, çuval yarışı, ekler pasta yeme yarışması gibi etkinliklerle keyifli bir gün geçirdiler.

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan Görüntüler