Gözde Ufuklar 2017 – 2018 Mezuniyet Töreni

tyt-matematik-kampi-slider (1)
TYT Matematik Kampımızı Kaçırmayın!
19 Nisan 2018
gozde-ufuklar-erken-kayit-slider-115
Anadolu Lisesi Erken Kayıt Fırsatları
20 Nisan 2018
atasehir-gozde-ufuklar-koleji-mezuniyet-toreni-6
Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 2017-2018 Mezuniyet Töreni15 Mayıs Salı günü Rüya Bahçe’de gerçekleştirildi. Tören Sayın Okul Müdürümüz Öznur Yıldız’ın açılış konuşması ile başladı. 2017-2018 Eğitim yılını birincilikle bitiren öğrencimiz Doğukan Sönmez oldu. Mezun öğrenciler adına konuşmasını yapan birincimizin ardından, dereceye giren ikinci öğrencimiz Tuana Demet Acar konuşmasını yaptı. Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim yılını üçüncülükle bitiren öğrencimiz ise Zehra Şeyda Vural oldu.

Var olan başarı, gelecek nesillerce layıkıyla taşınmazsa yok olur gider. İnanıyoruz ki 11. sınıflar bu görevi başarıyla yerine getirecekler. Eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslim töreni de mezuniyet etkinliğimizde gerçekleştirildi. Mezuniyet kütüğüne okul birincisi Doğukan Sönmez isim künyesini çakmasının ardından 12. Sınıf öğrencilerimizin yer aldığı slayt gösterisi barkovizyona yansıtıldı. Yaşanan duygusal anların ardından Okul Müdürümüz Öznur Yıldız öğrencilerine mezuniyet belgelerini dağıttı. Belgelerimiz dağıtıldıktan sonra tüm öğrenciler coşkuyla keplerini havaya fırlattı.
Tören mezuniyet yemeği ile devam etti. Okulumuz 12 sınıf öğrencilerimiz Adem Atay, Merve Güner ve Işıl Kaya ‘nın hazırladığı müzik dinletisi mezuniyet gecesini unutulmaz kıldı.

Mezuniyet Törenimizden Kareler

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi olarak öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile biz, kocaman bir aileyiz.