Neden Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi?

Butik okul, öğretimi kolaylaştıran etkin eğitimin merkezidir.

Butik okul, sadece öğrenci sayısının az olduğu okul demek değil aynı zamanda öğretimde en yüksek performansı elde etmek için, eğitimin genelden özele indirgenmesidir.

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi Ataşehir’in ilk butik okuludur. Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi olarak butik eğitim modelini; klasik okul modellerinin, öğrencilerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamamasından dolayı ortaya koyduk. Butik eğitim modeli, başarıya odaklanmış öğrencilerin ve başarıya özlem duyan öğrencilerin tam ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılar.

Butik Eğitim Modeli İle Üstün Başarı:

• Zorunlu etüt uygulamaları
  • Uzman eğitim kadrosu
  • Hafta sonu ek ders çalışmaları
  • Profesyonel eğitim koçluğu
  • Kişiye özel eğitim modelini kapsar.

Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’nde butik eğitimin temel taşları şunlardır.

• 10 kişilik sınıflarda elit bir eğitim.
  • Profesyonel ve bireysel eğitim koçları ile öğrencinin çalışma programı yapılması.
  • Alanında uzman eğitim kadrosu ile özel çalışmalar.
  • Öğrencinin bilgi eksikliklerinin giderilmesi ve üst düzey bilgiye ulaşmasının sağlanması.
  • Sürekli öğrenci takibi ile veli geri bildirim yapılan etkin rehberlik.
  • Öğrenci merkezli eğitim ile öğrencinin psikoloji ve motivasyonun yönetimi
  • Öğrencilerin seviyelerine uygun global kişiye özel dil programlarının sunumu.

Butik eğitim modelinde temel amacımız; her öğrencimizi en üst seviyeye ulaştırmaktır.  Öğrencilerimizin elde ettiği başarılı sonuçlar butik eğitimin başarıdaki üstünlüğünü ispatlamaktadır.
Hedeflerine ulaşmış tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Hedefinize ulaşmak ve başarıyı elde etmek istiyorsanız, “butik eğitim” sadece Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’nde…