Geometri Kampımızı Başarıyla Gerçekleştirdik!

dikkat-akademisi-nasil-isler
Dikkat Akademisi Uygulaması ile Öğrencilerimiz Daha Başarılı!
9 Nisan 2018
istanbul-liseler-arasi-bilgi-yarismasi
Liseler Arası Bilgi Yarışmasında Finalist Olmanın Gururunu Yaşıyoruz.
10 Nisan 2018
yks-geometri-kampi-tamamlandi

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle 20 Nisan – 23 Nisan tarihleri arasında ”Geometri Kampına” gidiyoruz.

Okulumuzda gelenek haline gelen kamplarımız Kartal Titanic Otel’de yapılmaktadır. Kampımız 4 gün boyunca yatılı olarak sabah 8:00 ‘de başlayıp akşam 23:00 saatleri arasında devam etmektedir. Trigonometri, Analitik Geometri olmak üzere tüm geometri konuları anlatılıp soru çözümü yapılacaktır.

Geometri Kampı Yeri ve Bilgileri

Kamp Yeri : Kartal Titanic Otel
Kamp Ücreti : 1250 TL. (ek doküman verilecektir)

Geometri Kampı Hakkında Detaylı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin Arayınız.

0216 324 98 88

11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimizle 20 Nisan – 23 Nisan Tarihleri Arasında ”Geometri Kampı” Verimli Bir Şekilde Gerçekleştirdik

Okulumuzda gelenek haline gelen kamplarımız Kartal Titanic Otel’de yapılmıştır. Kampımız 4 gün boyunca yatılı olarak sabah 08:00’da başlayıp akşam 23:00 saatleri arasında devam etmektedir. Trigonometri, Analatik Geometri olmak üzere tüm geometri konuları anlatılıp soru çözümü yapıldı.

Sınav öncesi soru çözümleri ile öğrencilerimizi en iyi şekilde sınav hazırlamak için kamplarımız devam edecek.

Geometri Kampımızdan Kareler