Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 2016-2017 Mezuniyet Töreni

Üniversite Hazırlık Eğitim Kampı
16 Ağustos 2017
atasehir-gozde-ufuklar-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni

Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 2016-2017 Mezuniyet Töreni 28 Mayıs Pazar günü Riva’s Club’da gerçekleştirildi. Tören Sayın Okul Müdürümüz Öznur Yıldız’ın açılış konuşması ile başladı.

Ataşehir Özel Liseler|Özel Okul|Özel Kolej|2016-2017 Eğitim yılını birincilikle bitiren öğrencimiz Gül Alpkan oldu. Mezun öğrenciler adına konuşmasını yapan birincimizin ardından, dereceye giren ikinci öğrencimiz Sarp Dora Cebeci konuşmasını yaptı. Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim yılını üçüncülükle bitiren öğrencimiz ise Sena Ferik oldu.

Var olan başarı, gelecek nesillerce layıkıyla taşınmazsa yok olur gider. İnanıyoruz ki 11. sınıflar bu görevi başarıyla yerine getirecekler. Eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve filama devir teslim töreni de mezuniyet etkinliğimizde gerçekleştirildi.

Diploma almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir öğrenci ayrılır bu okuldan
Hiçbir kederi yokmuş gibi sessizce alır yol
Sallanmaz o gidişte ne mendil ne de bir kol
Geride kalanlar bu gidişten elemli
Mezun olma gününü bekler gözleri nemli
Biçare gönüller ne giden son öğrencidir bu
Ne de hicranlı lisemin son mezuniyetidir bu
Okulda kantinci ve nöbetçi nafile bekler
Bilmez ki mezun olan öğrenciler bir daha dönmeyecekler

Ataşehir Özel Liseler|Özel Okul|Özel Kolej|Mezuniyet kütüğüne okul birincisi Gül Alpkan’ın isim künyesini çakmasının ardından 12. Sınıf öğrencilerimizin yer aldığı slayt gösterisi barkovizyona yansıtıldı. Yaşanan duygusal anların ardından Okul Müdürümüz Öznur Yıldız öğrencilerine mezuniyet belgelerini dağıttı. Belgelerimiz dağıltıktan sonra tüm öğrenciler coşkuyla keplerini havaya fırlattı.
Tören mezuniyet yemeği ile devam etti. Okulumuz müzik öğretmeni Gökçe Kuran, öğrencileri Yeşim Ay ve Eda Dide Ateşsaçan’ın hazırladığı müzik dinletisi mezuniyet gecesini unutulmaz kıldı.