gozde-ufuklar-matemetik-kampi-2
YKS Matematik Kampını Kaçırmayın!
22 Mart 2018
YGS Eğitim Kampı
8 Nisan 2018

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi olarak 12. sınıf öğrencilerimizle 22 Mayıs-29 Mayıs tarihleri arasında “LYS Kampına” gidiyoruz!

Gözde Ufuklar kurumlarında gelenek haline gelen kamplarımız butik şeklinde hizmet veren Ömerli Riva’s Otel’de yapılmaktadır.

Kampımız, 8 gün boyunca yatılı olarak devam edecektir.

LYS konularını içeren, Matematik-2, Geometri, Fizik, Kimya ve Edebiyat derslerinden oluşmaktadır. Sabah 8.00’da başlayan eğitim gece 23:00’a kadar devam etmektedir. Kamp programımız alanında uzman, deneyimli öğretmenlerimiz eşliğinde tüm gün konu anlatımı ve soru çözümü şeklinde uygulanmaktadır. Ayrıca akademik eğitimin yanı sıra 10 adet LYS Deneme sınavı da kamp programı içerisinde yer almaktadır.

Ataşehir Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi‘nde kamp programları öğrencilerimizin eksikliklerini tamamlamakta ve sınava uğurlarken son bir dokunuş ile öğrencilerimize destek olmaktadır.

Üniversite sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz…