Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Gezisi

Açık Uçlu Sorular Hakkında Bilgilendirme
10 Nisan 2017
atasehir-gozde-ufuklar-botanik-bahcesi-etkinligi

3 Nisan Pazartesi günü 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimiz ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ni ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde hem eğlendik hem de öğrendik. Öğrencilerimiz ile güzel bir piknikten sonra ilkbaharın gelmesiyle açılan çiçekleri ve ardından doğayı inceledik.  Hem Türkiye’den hem de dünyanın farklı bölgelerinden bitkileri tanıdık.

Öğrencilerimiz performans ödevleri için hummalı bir çalışma ile bitkileri tanırken bir taraftan da grup çalışması ile yardımlaşma ve ekip ruhunu öğrenmiş oldular. Biyoloji öğretmenimizin gözetmenliğinde Karadeniz, Akdeniz Bahçesi, Saklı Bahçe, Endemik Bitkiler, Soğanlı Bitkiler, Herbaryum gibi nadide bitki türlerinin olduğu bahçeleri gezerek öğrencilerimizle güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik.

Öğrencilerimiz ile Botanik Bahçesi Gezimizden Kareler