Okulumuzda bu hafta 11. Ve 12 sınıf öğrencileri ve sevgili hocamız Servet Gülsün Şirini “Sınavdır Geçer Konferansı” ile bir araya geldi.

atasehir-gozde-ufuklar-anadolu-lisesi-bina
YKS Nedir? Veli Bilgilendirme Semineri Yapıldı.
14 Kasım 2017
universite-sinavi-netlerimi-nasil-arttiririm
Çok çalışıyorum ancak Netlerim Artmıyor Netlerimi Nasıl Arttırabilirim?
16 Kasım 2017
sinavdir-gecer-semineri-2

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın bir durağı da Özel Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi oldu.

Sınavdır Geçer Konferansında Hangi Konulara Değinildi?

Konferansta Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin “İnsanları özgürleştiren tercihleridir. Kendi hayallerinizi ve tercihlerinizi gerçekleştirin” diye konuştu. Şirin’in konuşmasının ardından , üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları elde etti.