2016-2017 Oryantasyon Dönemi Rehberlik Servisi PDR Seminerleri

Ataşehir Kitap Etkinliği
Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi, Ataşehir Kitap Şenliği’nde!
7 Ocak 2017
Ünv. Yerleşme Semineri
11. Sınıfın Önemi ve Ygs Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri
7 Ocak 2017
Pdr Semineri

2016-2017 Oryantasyon Dönemi Rehberlik Servisi Seminerleri

PDR Uzmanımız Sn. Kübra İnce tarafından verilen seminerlerde;

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE

* Oryantasyon haftasında orta öğretim kurumları yönetmeliğinden bahsedilerek, sınıf geçme ve ders seçme sistemi hakkında bilgiler verildi.

* Ayrıca lise eğitimi sonunda girecekleri YGS-LYS sınavlarının öneminden bahsedildi.

* Akademik olarak liseyi sistemli çalışarak geçirmelerinin önemi üzerinde duruldu.

* PDR birimi olarak oryantasyon dönemi ve yıl içinde yapılacak çalışmalar, geziler, test ve tutulacak envanterler anlatıldı.

10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE

* YGS –LYS sunumu yapılarak YGS sınavının önemi ve 10.sınıf konularının YGS’deki ağırlığından bahsedildi..

* Lisemizden geçmiş yıllarda mezun olan öğrencilerin netleri incelenerek, LYS puan türleri hakkında bilgiler verildi.

Ayrıntılar İçin ” 9. ve 10. Sınıf Oryantasyon Semineri” Sunusunu İnceleyebilirsiniz.