istanbul-liseler-arasi-bilgi-yarismasi
Liseler Arası Bilgi Yarışmasında Finalist Olmanın Gururunu Yaşıyoruz.
10 Nisan 2018
atasehir-ozel-anadolu-lisesi-gezi-etkinligi
Öğrencilerimizle Ataşehir Nezehat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nde Ders İşledik
18 Nisan 2018

Nurdan AKDENİZ

Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’yle 12.sınıfta tanışma fırsatı bulduk.Farklı okullarda geçirdiğimiz  olumsuz tecrübelerle geçirdiğimiz üç yılın ardından, tavsiye üzerine geldiğimiz Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’nde, iyi ki bu kurumu seçmişiz diye ayrılmanın huzuru içindeyiz.

Çocukları isim ve kişilikleriyle tanıyan ve ona göre yaklaşıp çözüm üreten, birebir ilgilenen, öğrencinin çıtasını yükseltmek için sonuna kadar çabalayan,  her biri özenle seçilmiş bütün öğretmenlerinizi, bütün çalışanlarınızı kutluyor ve alkışlıyorum.

Bu kadar kaliteli eğitim kadrosunu bir araya getirmeyi başaran ve kayıt sırasında verdiği sözleri yerine getiren Arslan bey
ve Öznur hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Rehberlik desteğiyle hep yanımızda olan, Hilal hanıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Keşke sizi daha önce tanısaydık Gözde Ufuklar Ailesi….
Yolunuz açık olsun

Kadriye ATİK

Kızım Elif Beyza Atik üniversite maratonu başladığında iyi bir eğitim alacağı, kendisini rahat ifade edebileceği, sorularına net ve hızlı cevap alabileceği, eğitimin yanı sıra koçluk anlamında da rehberlik anlamında da kendisine destek olacak okul arayışına girdi. Hedefi belliydi. Ancak bu hedefe ulaşması için tüm yaşıtları gibi çalışmanın yanı sıra doğru yönlendirilmeye ihtiyacı vardı. Araştırmalarımız sonucunda Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’ nin ihtiyaçlarımızı karşılayacağı konusunda mutabık kaldık. Okul yönetimi ve öğretmenleri ile bire bir konuştuğumuzda da doğru yerde olduğumuz konusunda içimiz rahattı. Eğitim süresi boyunca bilgiye ulaşma, soru çözme, takip sistemi, rahat ifade, arkadaşlık ortamı, eğitimci kimliklerinin yanı sıra eğitmenlerimizin sıcak ve samimi yaklaşımları koşulan hedefe bizleri daha da yaklaştırdı. Dönem dönem strese girildi, konular yetişmeyecek endişesi yaşandı, ya başaramazsam korkusu oldu. Ancak aile ve okul işbirliği ile tüm bu sorunlar ortadan kaldırıldı ve maratonun son gününe kadar yarıştan kopmasına izin verilmedi.

Sonuçta başından beri hedefimiz olan okulu kızım kazandı ve şu anda hazırlık sınıfında okuyor. Tüm gençler gibi onun da yolu açık olsun ve ufku da mezun olduğu gibi gözde olsun. Bu vesile ile ben okul yönetimine, değerlerli öğretmenlerimize kısaca bizi hedefimize ulaştıran okulda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Ayşe Nilgün AYTOK

10 Mayıs 2016 tarihinden bu yana içinde bulunduğumuz “Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi”, camiasında aradığımız güven ve huzuru bulmanın mutluluğu içindeyiz.
Öğrencilerin bireysel farklılıklarının gözüne alınarak verilen eğitimin, gençlerimize kattığı artıların gerek ders başarıları, gerek özgüvenlerinin pekiştirilmesi açısından, tartışmasız, önemli ilerlemelere imza attığını düşünüyoruz.

Emeklerini ve çabalarını takdir ettiğimiz bu aydınlanma yuvasının tüm eğitimcilerine ve çalışanlarına ayrı ayrı, en içten, sıcacık en iyi dileklerimizle!..

Yolunuz açık olsun!..

Saygılar

Zekiye MAHMUTÇEPEOĞLU

Gözde Ufuklar ailesi ile tanışmam 2013 yılında oldu. Çocuklarım için verdiğim en doğru karar olduğunu tereddütsüz ve samimi bir şekilde her seferinde söylüyor ve dile getiriyorum. Gözde Ufuklar ailesi her öğrenciyi kendi çocuğu gibi görüp birebir ilgilenen, yoğun ders programları ile öğrenciyi getirebileceği en üst seviyeye kadar getirebilen bir program uyguladığını ve ilgi alaka gösterdiğini tüm samimiyetimle bir veli olarak belirtebilirim.

Kendimi ve çocuklarımı oldukça şanslı hissediyorum. Her şey için, tüm emekleri ve özenleri için başta kurucu Arslan beye, Öznur hanıma ve değerli öğretim görevlilerine, çalışanlarına teşekkür ederim.

Gonca BARLAS

Merhaba ben Atahan Barlas’ın annesi ve velisi Gonca Barlas. 2016-2017 yılı öğretim yılında oğlumu Gözde Ufuklar a verdim. Arslan hocayla konuşmamız bana çok güven vermişti. İyi ki de vermişim diyorum çünkü oğlumun başarısı arttı öğretmenlerini seviyor ve bende bir anne olarak çok rahat ettim. Güvenimizi boşa çıkarmadığınız için teşekkürler.