Ayşe Nilgün AYTOK
21 Ocak 2017
Nurdan Akdeniz
24 Temmuz 2017

Kızım Elif Beyza Atik üniversite maratonu başladığında iyi bir eğitim alacağı, kendisini rahat ifade edebileceği, sorularına net ve hızlı cevap alabileceği, eğitimin yanı sıra koçluk anlamında da rehberlik anlamında da kendisine destek olacak okul arayışına girdi. Hedefi belliydi. Ancak bu hedefe ulaşması için tüm yaşıtları gibi çalışmanın yanı sıra doğru yönlendirilmeye ihtiyacı vardı. Araştırmalarımız sonucunda Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi’ nin ihtiyaçlarımızı karşılayacağı konusunda mutabık kaldık. Okul yönetimi ve öğretmenleri ile bire bir konuştuğumuzda da doğru yerde olduğumuz konusunda içimiz rahattı. Eğitim süresi boyunca bilgiye ulaşma, soru çözme, takip sistemi, rahat ifade, arkadaşlık ortamı, eğitimci kimliklerinin yanı sıra eğitmenlerimizin sıcak ve samimi yaklaşımları koşulan hedefe bizleri daha da yaklaştırdı. Dönem dönem strese girildi, konular yetişmeyecek endişesi yaşandı, ya başaramazsam korkusu oldu. Ancak aile ve okul işbirliği ile tüm bu sorunlar ortadan kaldırıldı ve maratonun son gününe kadar yarıştan kopmasına izin verilmedi.

Sonuçta başından beri hedefimiz olan okulu kızım kazandı ve şu anda hazırlık sınıfında okuyor. Tüm gençler gibi onun da yolu açık olsun ve ufku da mezun olduğu gibi gözde olsun. Bu vesile ile ben okul yönetimine, değerlerli öğretmenlerimize kısaca bizi hedefimize ulaştıran okulda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Sevgi ve saygılarımla

Kadriye ATİK