Aslı BENLİ
Filiz ÇELEBİ
26 Mayıs 2018

Değerli Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz

Ataşehir Gözde Ufuklar ile tanışıklığımız SBS dönemine kadar uzanıyor. O zamanlar edindiğimiz olumlu izlenimler, Deniz’in üniversite hazırlık programında okulunuzu tercih etmemizde belirleyici oldu.

Sizlerle geçirdiğimiz bir yıllık süre zarfında, oldukça yoğun, ciddi ve verimli bir program hazırladığınızı gördük ve bu çocuklarımızın geleceğini ne kadar önemsediğinizi bize gösterdi. Sınıf mevcudiyetlerinin sınırlı tutulması, öğretmenlerimizin çocuklarımızla çok yakından  ilgilenmesi ve üst düzey bir iletişim geliştirmesinde etkili oldu. Öğretmen ile öğrenci arasındaki kimyanın sizler tarafından da fazlasıyla dikkate alındığını anladık.

Deniz’in bir yıl boyunca öğretmenlerinden sevgi ile bahsetmesi , öğretmen kadrosunu oluştururken sahip olduğunuz hassasiyetin en önemli göstergesi oldu. Bu yakın ilgi ve üst düzey iletişim , Deniz’in kendisine olan güvenini pekiştirdi ve sınava oldukça yüksek bir moral ile hazırlanmasını sağladı.

Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve tüm çabalarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ümit YAVUZ