gozde-ufuklar-erken-kayit-slider-115
Anadolu Lisesi Erken Kayıt Fırsatları
20 Nisan 2018
atasehir-gozde-ufuklar-koleji-ingilizce-roportaj
Let’s  have a word with you
23 Nisan 2018
gozde-ufuklar-matemetik-kampi-3 jpg

9.SINIF

9.Sınıf öğrencilerimize yaz okulu içerisinde lise eğitiminin temelini oluşturan Matematik dersi ağırlıklı program oluşturulmuştur. Bu programda Özel Okulun bir ayrıcalığı olan İngilizce ve II. Yabancı Dil çalışmaları da yapılacaktır.

10.SINIF

10.sınıf öğrencilerimize üniversite sınavının temelini oluşturan 9. Sınıf konuları içerikli yaz okulu programı uygulanacaktır. Yaz okulunda öğrencilerimize İngilizce ve II. Yabancı Dil takviyesi yapılcaktır.

11.SINIF

11.sınıf öğrencilerimize Yaz Okulu programında Üniversite sınavında I.aşama olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) konularından oluşan hızlandırılmış program düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz bu programda seçmiş oldukları alan dersleri ağırlıklı eğitim alacaklardır.

12.SINIF

12.sınıf öğrencilerimize yapılacak olan Yaz Okulu programımızda I. Oturum TYT konu eksikliklerini tamamlayarak II. Oturum AYT sınavı (Alan Yeterlilik Testi) ile hız kazanıp performanslarını arttırmak içiz Yaz Okulu programımız hazırlanmıştır. Bu programda öğrencilerimiz konu eksiklerini tamamlayarak ,yapılacak olan deneme sınavlarıyla da kendilerini değerlendirme fırsatı bulacaklardır.