11. Sınıfın Önemi ve Ygs Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri – Ataşehir Özel Lise Özel Okul

11. Sınıfın Önemi ve Ygs Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri

Ünv. Yerleşme Semineri

2016- 2017 11. Sınıfın Önemi ve Ygs Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri

PDR Uzmanımız Kübra İnce tarafından verilen seminerde;

-Birinci oturumda, 2016 ÖZEL GÖZDE UFUKLAR ANADOLU LİSESİ yerleştirme sonuçları değerlendirilerek, tercih denilen üniversiteler hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Yerleştirme sonuç karnelerinden örnek gösterilerek Orta Öğretim Puanı’nın önemi, okul başarısının üniversite yerleştirme puanları üzerindeki etkisi ve puan türleri hakkında bilgiler verildi.

-İkinci oturumda ise öğrencilere 2016-2017 üniversite süreci hakkında bilgi verildi. Değişen puan türleri ve 2016 YGS- LYS sayısal bilgileri anlatıldı.

Seminer boyunca öğrencilerin, başarının altında yatan etkenlerle ilgili meraklı soruları da yanıtlandı.

Ayrıntılar İçin “YGS-LYS Sınavı Veli ve Öğrenci Bilgilendirme Seminer Sunusunu” İnceleyebilirsiniz.

Konuşmayı Başlat
Bilgi Alın
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz?