12.Sınıf Öğrencilerimize YGS-LYS Bilgilendirme ve Koç Eğitim Modeli Semineri – Ataşehir Özel Lise Özel Okul

12.Sınıf Öğrencilerimize YGS-LYS Bilgilendirme ve Koç Eğitim Modeli Semineri

Ygs-Lys Öğrenci Bilgilendirme Semineri

12.Sınıf Öğrencilerimize YGS-LYS Bilgilendirme ve Koç Eğitim Modeli Semineri

PDR Uzmanımız KÜBRA İNCE 12.sınıf öğrencilerimize, bu yılki üniversite hazırlık sürecinde, süreç ve sistem hakkında daha düzenli ve sürekli bilgi vermek amacı ile haftalık ders programına  Koç Eğitim Modeli ile birebir her hafta öğrenci görüşmeleri yapılacağı anlatıldı.

Amacın öğrencileri haftalık takip etmek, ders programı verip sınıf içinde kontrol etmek, YGS /LYS süreci ve uygulamalarını düzenli ve sürekli her öğrenciye ulaşarak, bilgilendirerek haftalık yol haritası çizileceği  vurgulandı.

Okulun ilk haftasında yapılan rehberlik dersi uygulamasında öğrencilere, 2016 yerleştirme sonuçları ve YGS- LYS sayısal bilgileri anlatıldı.

Ayrıntılar İçin “YGS-LYS Sınavı Veli ve Öğrenci Bilgilendirme Seminer Sunusunu” İnceleyebilirsiniz.

Konuşmayı Başlat
Bilgi Alın
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz?