Liseler Arası Bilgi Yarışmasında Finalist Olmanın Gururunu Yaşıyoruz. | Gözde Ufuklar Anadolu Lisesi
3 Ağustos Tyt Yaz Kampı
25 Mayıs 2018
9.Sınıflara Özel %50 İndirim Fırsatı Son Gün 15 Temmuz

Okulumuz butik eğitim anlayışı ile 10 kişilik sınıflarda hizmet vermektedir. Çift dil programında İngilizce ve Almanca dersleri okutulmaktadır. Günde 8 saat ders ve 1 saat etüt uygulaması vardır.Hafta sonları bireysel ve grup ek dersleri eksik tamamlama programı sunulmaktadır. Fen ve teknoloji  dersleri 3d eğitim ile desteklenir.G-digital üzerinden öğrencinin tüm verileri veli tarafından takip edilebilmektedir.9. sınıf üniversite sınavının TYT kısmını kapsamasından dolayı  yoğun eğitim programı ile Ösym sınav sistemine uygun yetiştirilmektedir.

15 temmuz gününe kadar 9.sınıflara özel  %50 indirim uygulanarak 12.000 TL yıllık kdv dahil ücretlendirme yapılmaktadır.