Akademik Etkinlikler – Ataşehir Özel Lise Özel Okul

Akademik Etkinlikler

Acıbadem Üniversitesi Tanıtımı

Sabancı Üniversitesi Tanıtımı

Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde Sabancı Üniversitesi’ni gezme şansı buldu. Üniversitenin çeşitli fakültelerini gezen öğrencilerimize mezun öğrencilerimiz de eşlik etti.

MUN (MODERN UNITED NATION)

MUN  konferansında diğer okullardan katılan öğrencilerle görüş bildirgesi ve yasa tasarılarının hazırlanmasında etkin rol almışlardır.Tüm küresel sorunları daha yakından tanıdılar, liderlik becerilerini geliştirdiler, hem sözlü hem de yazılı anlamda çok yoğun bir İngilizce ortamı yaşadılar.

İstanbul Üniversitesi Okulumuzda

Okulumuz, öğrencilerimizi eğitim hayatlarında önderlik yapabilecek değerli konuklarla buluşturuyor . İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanı sayın Prof.Dr Meriç Albay mühendislik fakültesi ile ilgili bilgileri öğrencilerimizle paylaşarak üniversite yolundaki öğrencilerimize ışık tutmuştur.  İlgisi ve katılımı için hocamıza teşekkür ederiz.

Özyeğin Üniversitesi Tanıtımı

12. sınıf Öğrencilerimiz özel Üniversitesi Hukuk fakültesini ziyaret ettiler. Özellikle EA bölümünde okuyan Öğrencilerimiz hukuk bölümü ile ilgili uygulamalı olarak bilgi aldılar. Okulumuz, öğrencilerini üniversite ortamı ile tanışmalarını sağlayarak meslek seçiminde yön vermeye devam etmektedir

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım

Boğaziçi üniversitesini ziyaret eden Öğrencilerimiz üniversite yolunda motive olmaya devam etmektedirler üniversite ziyaretleri gelenek haline getiren okulumuz bu etkinliklerle aynı zamanda başarı yakalamış Öğrencilerimiz ile de buluşmaktadır.

Konuşmayı Başlat
Bilgi Alın
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz?