Matematik Nasıl Fullenir?

Matematiği fullemek her öğrencinin hayalidir ve çoğu öğrenciden haklı bir isyan duyarsınız: Matematik Yapamıyorum..  Matematik nasıl öğrenilir, matematik nasıl fullenir diye soranlara ,bir konudan yanlış veya boş soru varsa açıp o konunun konu anlatımına bakmalı, çözülen sorular incelenmeli, gerekirse silip tekrar çözülmelidir. Temel prensip budur.

Matematik Temelim Yok, Ne Yapacağım?

Matematiği yapamıyorum diyen öğrenciler çarpım tablosuna hâkim olmayan öğrenciler oluyor genelde. öncelikle matematik eksiklerini gideren bir program hazırlayarak öğrenciye temel matematik programı uygulanır.9. sınıftan itibaren düzenli çalışmalar yapılarak tekrar çalışmaları ile 12. sınıfa kadar  temel matematik ve ileri düzey matematik olarak dizayn edilir.

Matematik ile ilgili problemlerimizin çözümünde ki en büyük katalizörümüz yatılı kamplarımızdır.Yıl boyunca tüm sınıf kademelerine uygulanan matematik kampları ile matematik yapamıyorum algısını yok ediyoruz.

Unutmayn! Kazananlar ancak vazgeçmeyenlerdir.

Matematik için asla vazgeçmeyin