Sosyal Etkinlikler – Ataşehir Özel Lise Özel Okul

Sosyal Etkinlikler

Hayvan Barınağı Ziyareti

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardımsever öğrencilerimizin topladığı mamaları teslim etmek üzere 14 Ocak 2020 Cuma günü Ataşehir Geçici Hayvan Barınağı’na ziyaret gerçekleştirildi.

Satranç Turnuvası

Bilinen en eski strateji ve zekâ oyunu olan satranç turnuvasını bu sene de okulumuzda gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizin amacı hem satranç severleri bir araya getirmek, satranç sporunu sevdirmek, geliştirmek ve yaygınlaştırmaktır

Let's Have A Word

“Let’s have a world “etkinliği ile öprencilerimiz sultanahmet’te turistlerle uygulamlamalı ingilizce konuşma becerilerini geliştiriyorlar.

Edebiyat Sokağı

Geleneksel Bilgi Yarışması

Okulumuzda bir gelenek olarak devam eden “Gözde Ufuklar Geleneksel Bilgi Yarışması” etkinliği ile farklı sınıflar ile yarışan öğrencilerimiz bilgi dağarcıklarını geliştiriyorlar.

Halloveen Party

Okulumuzda farklı ülkelere ait kültürel bilgilerin gelişmesini sağlamaya yönelik ve zaman zaman eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimizle buluşmaktayız.“halloween party” ile keyifli bir okul günü yaşadık.

Konuşmayı Başlat
Bilgi Alın
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz?